Not known Details About Google Analytics Nedir

Wiki Article

google analytics nedir

İlgi Alanları Bu rapor, Web page kullanıcılarının kişisel özelliklerine bir bakış açısı sağlayabilir ve bu da gelecekteki pazarlama kararlarınızı etkileyebilir. Yaptığınız analizle içeriklerinizi hedef kitlenizle daha uyumlu olmasını sağlayabilirsiniz. Geo

Kendi IP adresinizden veya müşterilerinizin IP adreslerinden gelen trafik karışıklık yaratmamış olur! Google Analytics’te kendi IP adresiniz için filtre ayarı şu şekilde yapılır:

Kampanyalar Ödemeli reklamlarınızın performansını bu alanda değerlendiriyorsunuz. Diğer kampanyalarla da karşılaştırma yapabilmeniz mümkün. Yine, aşağıdaki başlıklarda detaylı veriler measurement sunuluyor:

Somewhat, you are able to move ahead being aware of which techniques you'll want to adjust and which strategies your Group can Create on.

There exists an unknown relationship issue concerning Cloudflare plus the origin World-wide-web server. Because of this, the Web content cannot be shown.

Google Analytics, bu gibi verileri kullanarak World wide web sitenizin performansını anlamanıza, Search engine optimisation stratejilerinizi oluşturmanıza ve sitenizin başarısını artırmanıza gardenımcı olan önemli bir araçtır.

Use Analytics with other Google answers to obtain an entire understanding of your internet marketing initiatives and improve efficiency.

PPC kampanyalarınızı takip etmek, neyin işe yaradığını anlamanıza propertyımcı olur ve uzun vadede paradan tasarruf etmenize yardımcı olur.

Bir hesap oluşturduktan sonraki advertisementım hesaba giriş yapıp kuruluma devam etmeniz gerekmektedir. Tek yapmanız gereken, Google Google Analytics Nedir Analytics sayfasına gidip kurulum aşamalarını ilerletmek olacaktır. Detaylı bakarsak;

Daha sonraki aşamada Google Analytics, bir kullanıcının sitenizle etkileşim düzeyini anlamak için hitleri kategorilere ayırır. Bir oturum, belirli bir zaman diliminde gerçekleşen kullanıcı hiti olarak kabul edilir.

İçerik değişikliklerinin sayfalarınızı nasıl etkilediğini izlemek için iki farklı zaman aralığında bir sayfayı karşılaştırmanıza olanak tanır

On top of that, people will normally take a look at your site more than when prior to building a conversion, and Analytics supplies details like the most typical range of visits in advance of a conversion.

Google Analytics Google'ın Urchin firmasını satın alması sonrasında duyurduğu ücretsiz Website Google Analytics Nedir performans analizi servisidir. Kullanışlı arabirimi ve ücretsiz olması sayesinde kısa sürede bloglardan büyük kurumsal World wide web sitelerine kadar geniş yelpazede yaygınlaşmıştır. Temel Net sitesi raporlarının yanında oldukça gelişkin özellikleri de içinde barındırır.

Birden çOkay World wide web siteniz varsa, belirli bir alan advertını aramak için tarih aralığının altındaki arama kutusunu kullanabilirsiniz.

Report this wiki page